How to become an Antwerp Poleninja

Heb je al eerder gepaaldanst? Dan kan je eender wanneer aansluiten bij één van de lesgroepen vanaf beginner-1 waarin nog plaats is. Die informatie vind je in het lessenrooster.
Je hebt een danspaal thuis en wil graag een les meepikken? Dat kan! Registreer je voor een online les bij ons aan €10 per les. Mail ons minstens 12u vóór de les van jouw keuze en je zal een link ontvangen waarmee je je kan aanmelden. Easy-peasy...

Nog geen ervaring? Dan kan je bij ons enkel instappen bij het begin van een lessenreeks, er zijn geen losse lessen. Startmomenten zijn september, januari en april.
Deze zomer kunnen nieuwe mensen zonder ervaring aansluiten bij de crash course voor beginners
Registreren voor de wachtlijst doe je via mail.
Naarmate de lessenreeks vordert, bouw je spierkracht en lichaamscontrole op en leer je de basistechnieken beheersen. Daarna kunnen we beginnen met het aanleren van paaldansmoves en -combo's. We ervaren dat op deze manier lenigheid en kracht ahw vanzelf komen en voorkomen blessures.

Klik hier voor lessenreeks 18: die loopt van 23 september tem 20 december 2024 en bestaat uit 12 wekelijkse lessen van 75 minuten + 3 vrije oefenmomenten

Contacteer ons indien je wenst aan te sluiten

Marleen Cousin
+32 479 59 66 28
info@poledanceantwerp.be
Kavka
Oudaan 14
2000 Antwerpen