Pole Straps met Maaike - zaterdag 12 oktober - €40 - 13u15

Ben jij enthousiast over paaldansen en wil jij graag iets nieuws proberen? 
Probeer dan deze unieke discipline van pole straps met Maaike. Aan de bovenkant van de paal wordt een lange strap bevestigd waar je aan kunt hangen. De combinatie van de strap en de paal biedt eindeloze mogelijkheden voor nieuwe combinaties en prachtige flow. Tijdens deze workshop beginnen we met de basis en zullen we toewerken naar gave tricks en combinaties. 

Uur? We starten om 13u15 en ronden af om 14u45
Niveau? Minimaal een beginnerscursus paaldansen afgerond, geen strap ervaring nodig. Vergeet je polsbandjes niet voor deze workshop!
Wakosta? €40 per deelnemer

Inschrijven doe je hier en door het lesgeld over te maken op account IBAN: BE30 7360 4412 9711, BIC: KREDBEBB. 
Geen terugbetalingen

Maaike van Santvoort (insta @maaike449) heeft een verleden in het synchroonzwemmen en acrobatiek. Ze paaldanst inmiddels 10 jaar en geeft al 8 jaar les. Haar stijl kenmerkt zich door creatieve combinaties en interesse in mooie shapes. Artistieke combinaties van tricks hebben dan ook haar voorkeur. Verder staat ze het liefste ondersteboven. Al lang voordat ze ging paaldansen is haar liefde voor handstanden ontstaan en de laatste twee jaar heeft ze zich verdiept in de creatieve mogelijkheden van pole straps. Wedstrijden doet ze voornamelijk met haar duo partner Hanka Venselaar. Zij zijn samen Nederlands kampioen 2021 en werden dat jaar tweede op de wereld kampioenschappen. In 2022 wonnen ze samen Pole Theatre UK en een jaar later (2023) werden ze wederom Nederlands kampioen en Wereld Kampioenschap. Eerder dit jaar wonnen ze samen Pole Art Italy.
Hun duopole workshop start na deze workshop, om 15u.

Marleen Cousin
+32 479 59 66 28
info@poledanceantwerp.be
Kavka
Oudaan 14
2000 Antwerpen