How to become an Antwerp Poleninja

Heb je al eerder gepaaldanst? Dan kan je eender wanneer aansluiten bij één van de lesgroepen vanaf beginner-1 waarin nog plaats is. Die informatie vind je in het lessenrooster.
Je hebt een danspaal thuis en wil graag een les meepikken? Dat kan! Registreer je voor een online les bij ons aan €10 per les. Mail ons minstens 12u vóór de les van jouw keuze en je zal een link ontvangen waarmee je je kan aanmelden. Easy-peasy...

Nog geen ervaring? Dan kan je bij ons enkel instappen bij het begin van een lessenreeks, er zijn geen losse lessen. Startmomenten zijn september, januari en april.
In januari konden nieuwe mensen zonder ervaring aansluiten bij 1 van de 3 lesmomenten voor beginners. Je kan je nog registreren voor de wachtlijst.
Naarmate de lessenreeks vordert, bouw je spierkracht en lichaamscontrole op en leer je de basistechnieken beheersen. Daarna kunnen we beginnen met het aanleren van paaldansmoves en -combo's. We ervaren dat op deze manier lenigheid en kracht ahw vanzelf komen en voorkomen blessures.

Klik hier voor lessenreeks 16: die loopt van 8 januari tem 29 maart en bestaat uit 11 wekelijkse lessen van 75 minuten + 3 vrije oefenmomenten. Het lessenrooster vind je hier.

Contacteer ons indien je wenst aan te sluiten

Marleen Cousin
+32 479 59 66 28
info@poledanceantwerp.be
Kavka
Oudaan 14
2000 Antwerpen